33 відгуків
emoji-quarantineМагазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

ул.Академика Павлова, 120а, оф.301, Харків, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
taxifolia.ua
впередназад
Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin), фото 2Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin), фото 3Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin), фото 4Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin), фото 5Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin), фото 6

Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

1 грн

Показати оптові ціни
Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin)
Дигідрокверцетин ДГК (taxifolin)Немає в наявності
грн

Компанія тимчасово не приймає замовлення

Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

ЗАСТОСУВАННЯ АНТИОКИСЛЮВАЧА – ДИГИДРОКВЕРЦЕТИНА В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Харчові продукти в процесі отримання, переробки і зберігання піддаються окислення киснем повітря. При цьому в них накопичуються токсичні речовини, знижується їх біологічна цінність, і погіршуються органолептичні властивості. Схильність харчових продуктів і напоїв до окислення призводить до зменшення термінів їх зберігання. Окислення сприяє підвищена температура, вільний доступ кисню і присутність іонів металів змінної валентності.
Сучасні технології вироблення харчових продуктів передбачають подовження термінів їх придатності при гарантії безпеки і стабільності якісних показників. Збільшити тривалість зберігання традиційних харчових продуктів у кілька разів можна, застосовуючи в даний час антиокислювачі і консерванти.
Ці добавки захищають харчові продукти від псування і можуть розглядатися як елементи бар'єрної технології.
В настоящее время многие ученые и специалисты отрасли придают предпочтение натуральным добавкам, способным оказать выраженное позитивное воздействие на организм человека. Исследования по этой проблеме осуществляются на основе слияния пищевой технологии, диетологии, фармакологии, медицины.
Активно формируется новое научно-практическое направление – разработка рецептур пищевых ингредиентов, обладающих лечебно-профилактическими свойствами. Среди компонентов пищевых добавок с антиокислительными и лечебно-профилактическими действиями особый интерес представляет дигидрокверцетин.

Інформація для замовлення
  • Ціна:грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner