33 відгуків
emoji-quarantineМагазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

ул.Академика Павлова, 120а, оф.301, Харків, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
taxifolia.ua

Сировина дигідрокверцетин

ВЛАСТИВОСТІ ДИГИДРОКВЕРЦЕТИНА


Дигідрокверцетин - природний антиоксидант (біофлавоноїд). Являє собою порошок блідо-жовтого (кремового) кольору, гіркуватий на смак, з деревним запахом.
Масова частка вологи – до 10%.
Не розчиняється у неполярних розчинниках (Гексан, хлороформ). Слабо розчинний в оліях, включаючи рослинні. Добре розчиняється у водно-спиртової середовищі, спирті, пропіленгліколі. Розчинність у воді носить експоненціальний характер і залежить від температури води і вмісту основної діючої речовини.
Дигідрокверцетин володіє антиоксидантною, гепатопротекторною, антигістамінної, капілляропротекторной, протизапальної, активністю, що дає можливість успішно застосовувати його не тільки при виробництві продуктів харчування, але і біологічно активних добавок до їжі, лікарських засобів, косметичної продукції, кормових добавок для тварин, стимуляторів росту рослин.
Дигідрокверцетин нетоксичний, нешкідливий для людини, володіє високою активністю при невеликих концентраціях. Він не надає сторонніх присмаків і запахів і не змінює колір продуктів, стійкий по відношенню до теплових, механічних впливів, що застосовуються при виготовленні продуктів, тобто відповідає всім вимогам, що пред'являються взагалі до всіх харчових добавок і, зокрема, до антиокислителям. Дигідрокверцетин включений в список харчових добавок, не надають шкідливого впливу на здоров'я людини при використанні для приготування харчових продуктів.
Основна мета введення дигидрокверцетина в продукти харчування обумовлена його властивостями: уповільнення окислювальних реакцій, здатність до зміцнення судин, Р-вітамінна активність. Таким чином, вирішуються 2 завдання: а) як антиоксидант, який уповільнює окислення ліпідів, дигідрокверцетин дає можливість випускати продукти з підвищеним терміном придатності; б) як капилляропротектор і підвид вітаміну Р – можливість випускати продукти лікувально-оздоровчої спрямованості.
Дигідрокверцетин використовується при виробництві молочної, м'ясної, виноводочной продукції, кондитерських виробів, напоїв, продуктів функціонального харчування.

ЗАСТОСУВАННЯ АНТИОКИСЛЮВАЧА – ДИГИДРОКВЕРЦЕТИНА В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Харчові продукти в процесі отримання, переробки і зберігання піддаються окислення киснем повітря. При цьому в них накопичуються токсичні речовини, знижується їх біологічна цінність, і погіршуються органолептичні властивості. Схильність харчових продуктів і напоїв до окислення призводить до зменшення термінів їх зберігання. Окислення сприяє підвищена температура, вільний доступ кисню і присутність іонів металів змінної валентності.
Сучасні технології вироблення харчових продуктів передбачають подовження термінів їх придатності при гарантії безпеки і стабільності якісних показників. Збільшити тривалість зберігання традиційних харчових продуктів у кілька разів можна, застосовуючи в даний час антиокислювачі і консерванти.
Ці добавки захищають харчові продукти від псування і можуть розглядатися як елементи бар'єрної технології.
В даний час багато вчених і фахівці галузі надають перевагу натуральним добавок, здатним надати виражений позитивний вплив на організм людини. Дослідження з цієї проблеми здійснюються на основі злиття харчової технології, дієтології, фармакології, медицини.
Активно формується новий науково-практичний напрямок – розробка рецептур харчових інгредієнтів, що володіють лікувально-профілактичними властивостями. Серед компонентів харчових добавок з антиокислювальними і лікувально-профілактичними діями особливий інтерес представляє дигідрокверцетин.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ДИГИДРОКВЕРЦЕТИНЕ


РЕЄСТРАЦІЙНІ ДАНІ:
EINECS («Європейський перелік зареєстрованих хімічних речовин»)
207-543-4
CAS (Реєстраційний номер Американського хімічного товариства)
480-18-2
BRN
0093548
BEILSTEIN HANDBOOK REFERENCE (Європейський довідник Бельштейна)
5-18-05-00451
SYSTEM GENERATED NUMBER
000480182
INCI (Міжнародна номенклатура косметичних інгредієнтів)
«22242 ДИГИДРОКВЕРЦИТИН» («22242 DIHYDROQUERCITIN»), РЕЄСТРАЦІЙНИЙ ФАЙЛ 15910
ХІМІЧНИЙ СКЛАД:
Офіційне найменування: 2,3 - дигідро – 3,5,7 – тригидрокси – 2 – (3,4 – дигидроксифенил) – 4H – 1 – бензопиран – 4 – ВІН
Молекулярна формула: C15H12O7
Молекулярна маса: 304.26

Структур:
 taxifolin

ХИМИЧЕСКИЕ СИНОНИМЫ:
(2R,3R)- Дигидрокверцетин 2,3-Дигидрокверцетин 3,3',4',5,7-Пентагидроксифлаванон Катехин гидрат Дигидрокверцетин Дистилин
Флавон, 2,3- дигидро-3,3',4',5,7-пентагидрокси Кверцетин, дигидро- Таксифолин Таксифолиол

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner